Gambar kulum pelir


Aduh. Kenapa la aku rasa bibit2 keinsafan sudah meninggalkan diri aku balik? :D Mungkin aku tidak harus bersikap yang aku bukan aku. Aku perlu bersikap seperti Pembebel tetap adalah seorang Pembebel. Di samping menjadi seorang Pembebel, aku juga adalah internet marketer yang menggunakan taktik2 kotor untuk menarik traffic ke blog. Nak buat macam mana. Kan betul aku keji. Semua tahu itu, tapi tidak lah sekeji pemimpin2 yang merompak harta rakyat. Dan, tajuk yang ditulis adalah respon kepada carian yang sampai ke blog membebel aku ni. Hari ni si polan cari menggunakan keyword kulum pelir dan pelir lelaki tapi tidak jumpa di sini. Esok mesti si polan tersebut cari lagi. Ya, beliau akan singgah di entri yang bertajuk gambar kulum pelir ini.

Rasakan! Padan muka!

About these ads
6 comments
  1. Berdosa.

    1 – Tipu orang dgn title tak betul
    2 – Gunekan publisiti di luar morality seorang muslim.
    3 – ini bulan pose, baik lah beribadat.

  2. menteil said:

    oo.. camtu.. berkat sungguh…

  3. Pembebel said:

    Aku kata bagus.

    1 – Tipu kerana mengalihkan pelawat daripada sampai kepada gambar jahat yang sebenar
    2 – Gunakan publisiti sebagai contoh yang boleh ditunjukkan kepada IM lain
    3 – Ibadat dah la ni. :D

  4. taufar85 said:

    tu lar..pasall.. ingat betull td…dah termasuk kat konye blog…. dah dapat dose dah..

  5. Pembebel said:

    Ha, kantoi! Ko cari keyword apa nih? Ahaha.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: